GoodStat
Strona główna
GoodStat — fora dyskusyjne Elektronika i sprzęt Laptop do pracy zdalnej do 5 tys. zł — jakie modele warto rozważyć w 2026

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Laptop do pracy zdalnej do 5 tys. zł — jakie modele warto rozważyć w 2026

RE: Laptop do pracy zdalnej do 5 tys. zł — jakie modele warto rozważyć w 2026

Po testach 2 wariantów mam wnioski do podyskutowania.

Z perspektywy sklepu widzę że klienci często kupują nie ten sprzet który spelni ich potrzeby, tylko ten o którym najwięcej słyszeli.

Jakie macie podejscie do tego?
Odpowiedz

Akurat ostatnio o tym myślałem. UPS to inwestycja która zwraca się przy pierwszym blackouts albo skoku napięcia.

Kompy sa wrażliwe na gwałtowne odcięcia zasilania. Dobre pytanie do tej dyskusji.
Odpowiedz

Też miałem ten dylemat. Sprzęt poleasingowy to dobra opcja jeśli wiesz co kupujesz. Mniej ryzyka niż używany prywatnie. Tak czy siak warto się zastanowić zanim się podejmie decyzję.
Odpowiedz

Dokładnie tak jak piszesz. Drukarka laserowa do firmy bezdyskusyjnie. Atramentowa to studnia bez dna w toner cost. Z czasem człowiek sie uczy.
Odpowiedz

Powiem szczerze że UPS to inwestycja która zwraca się przy pierwszym blackouts albo skoku napięcia.

Kompy są wrażliwe na gwałtowne odcięcia zasilania. Chętnie posłucham co u innych.
Odpowiedz

Tu się różnimy.

RTV/AGD często warto kupić uzywane jeśli ma niewiele lat. Nowe nie zawsze są lepsze, a różnica cenowa znacząca.
Odpowiedz

Ja bym dorzucil że RTV/AGD często warto kupić używane jeśli ma niewiele lat. Nowe nie zawsze są lepsze, a różnica cenowa znacząca.
Odpowiedz

Bardzo trafnie.

UPS to inwestycja która zwraca się przy pierwszym blackouts albo skoku napięcia. Kompy są wrażliwe na gwałtowne odcięcia zasilania.
Odpowiedz

Niedawno przerabialem to samo.

Drukarka laserowa do firmy bezdyskusyjnie. Atramentowa to studnia bez dna w toner cost.
Odpowiedz